Szolgáltatásaink

Látásvizsgálat

Üzletünkben tapasztalt szakorvos és diplomás optometrista rendel, munkájukat a legmodernebb szemvizsgáló berendezések segítik. A komplex szemvizsgálat során fény derül a szemben lezajló legapróbb változásokra. Megállapítjuk a szemüveghez szükséges dioptriát, Catararacta (szürkehályog) szűrést végzünk. Pácienseinket tanácsokkal látjuk el és szükség esetén tovább irányítjuk. Lehetőség van alkalmassági vizsgálatokra is (munka alkalmassági, jogosítvány stb.)

Javítás

Sérült, törött szemüvegeket amennyiben lehetséges rövid határidővel javítunk.
Vállaljuk márkás napszemüvegek, szemüvegkeretek javítását, alkatrészek pótlását (pl.: lencsék, szárak,szárgumik, orrtámaszok, csavarok egyéb kiegészítők), párban való cseréjét.
(pl.:Ray Ban, Oakley, Vogue, Versace, PRADA, Emporio Armani)
A részletekről érdeklődjön üzletünkben.

Szemüvegkészítés

Legmodernebb technikával ellátott műhelyünkben okleveles szakember végzi a szemüvegek készítését. Digitálisan vezérelt csiszológépeink, centráló berendezéseink alkalmasak a legnagyobb pontosságot igénylő műveletek elvégzésére. A szakértelem és felszereltség együtt biztosíték a legmagasabb minőségű lencsék igényes megmunkálására, precíz és esztétikus szemüvegek elkészítésére.

Kontaktlencse illesztés

Kontaktlencse vásárlás alkalmával optometrista szakember végzi a szemvizsgálatot. A pontos látásélesség megállapítása után lehetőség nyílik diagnosztikus lencsék ingyenes kipróbálására. Tanácsokkal látjuk el a szabályos kontaktlencse viseléshez, az elengedhetetlen higiéniához és tárolási szokásokhoz. Segítünk eligazodni a lencse típusok és ápolószerek óriási választékában. A kontaktlencse viselés felelősséggel jár, ám rendszeres ellenőrzéssel megelőzhetők az esetleges szövődmények.